Abdominoplastie pret

Abdominoplastia si redobandirea formelor dorite

abdominoplastia

Abdominoplastia este o procedura chirurgicala efectuata cu scopul de a indeparta excesul de piele si de strat de grasime din zone abdomenului si a reface forma acestuia.

Persoanele cele mai potrivite pentru o astfel de procedura medicala sunt atat femeile cat si barbatii cu siluete relativ acceptabile dar pe care ii deranjeaza depozitele de grasime sau excesul de strat de piele de pe abdomen ce nu a putut fi indepartat prin diete, exercitii fizice, sau ale procedurilor cosmetice. Este recomandata abdominoplastia femeilor care au dat nastere iar in urma carora muschii abdominali si pielea li s-a intins si nu a mai putut reveni la forma initiala deoarece si-a pierdut elasticitatea.

Aceasta pierdere a elasticitatii a pielii apare in mod deosebit la persoanele mai in varsta si este uneori asociata cu o forma usoara de obezitate, dar care isi are rezolvare.

Altii au citit si...  Obezitatea duce la depresie

Operatia de abdominoplastie va imbunatati aspectul exterior si iti va mari increderea in sine, insa nu va face din tine fotomodel si nu va determina ceilalti oameni sa te trateze diferit. Inainte de a lua hotararea de a te supune unei interventii chirurgicale de abdominoplastie, trebuie analizata in detaliu situatia, trebuie sa stii clar care sunt asteptarile tale in urma acestei operatii. Poti sa discuti cu un doctor chirurg bun, precum Dr. Sorin Parasca. Toate interventiile chirurgicale pe care acesta le efectueaza presupune un grad de risc si incertitudine mic, deoarece acesta are o vasta experienta in acest domeniu si are multe operatii reusite efectuate la activ.

Altii au citit si...  LAPTELE SI PRODUSELE LACTATE - benefice sau daunatoare consumatorilor

Daca sunt fumator pot sa imi fac o operatie de abdominoplastie?

abdominoplastie

Fumatorii sunt sfatuiti sa renunte la acest viciu din cauza faptului ca fumatul poate sa creasca riscul complicatiilor si intarzie vindecarea. Se pot elimina riscul complicatiilor daca respecti intocmai instructiunile oferite de chirurg inainte si dupa operatie, mai ales in ceea ce priveste reducerea activitatii fizice.

Cei care fumeaza trebuie sa se lase cu cel putin 14 zile inainte de abdominoplastie si pentru cel putin inca 2 dupa. Este indicat sa se evita expunerea la razele soalare inainte de abdominoplastie, mai ales in zona abdominala si nu tine dieta fiindca ambele vor incetini procesul de vindecare.

Cum sa te pregatesti de abdominoplastie?

Abdominoplastie pret

Spre exemplu, Dr Sorin Parasca iti va oferi instructiuni clare referitoare la modul in care te pregatesti sufleteste si trupeste de operatie, inclusiv indrumari cu referire la:

  • felul in care sa mananci
  • felul in care sa bei
  • ce medicamente si vitamine este bine sau nu sa iei
Altii au citit si...  Otoplastia, intre beneficii estetice si psihologice

Abdominoplastia partiala sau cea completa va produce efecte deosebite pentru pacientii cu muschi abdominali slabiti si excesde piele. In majoritatea cazurilor rezultatele sunt de durata daca vei urma o dieta echilibrata si exercitii fizice regulate.

Daca esti o persoana realista in asteptarile pe care le ai si esti pregatita pentru o astfel de operatie de abdominoplastie care iti va redobandi formele corporale dorite, atunci apeleaza cu incredere la Dr. Sorin Parasca si la echipa sa de specialisti.