Afla CUM sa iti renovezi casa fara sa cheltuiesti prea mult

Renovarea locuintei este o activitatea din ce in ce mai preferata de proprietarii care vor sa traiasca intr-o casa frumoasa, confortabila si moderna. Fie ca este vorba despre vechiul apartament mostenit de la parinti, de casa bunicii de la tara sau chiar de casa noua in care te-ai mutat cu ceva ani in urma, ai in minte sa realizezi ceva pe gustul tau, dar problemele financiare nu iti permit acest lucru.

Materialele de constructie si mana de lucru sunt destul de costisitoare, insa exista si solutii pentru cei care nu dispun de sume de bani importante. De exemplu, poti sa renovezi doar o camera, cea in care iti petreci o mare parte din timp, cum ar fi dormitorul, sa-i dai un strat proaspat de var si sa schimbi mobilierul. Daca esti interesat de acest lucru, gasesti aici dormitoare moderne  la preturi convenabile.

Iata cateva sfaturi utile pentru a renova fara cheltuiala mare!

Specialistii in domeniul constructiilor vin cu cateva recomandari pentru cei care vor sa schimbe mediul in care locuiesc, dar nu au capabilitatile necesare pentru a intreprinde o actiune de mare anvergura presupusa de o renovare extensiva a locuintei.

Altii au citit si...  Black Friday 2015 - unde si cand au loc toate reducerile?

Un proprietar inteligent va alege dintre aceste recomandari pe cea potrivita lui si, cu siguranta, va fi satisfacut la sfarsitul operatiunii, stiind ca a ramas si cu ceva bani in buzunar.

  • Mobila din casa este o parte importanta nu doar in privinta functionalitatii, ci si a designului. Cei interesati pot alege din numeroasele oferte de pe site-ul https://www.mobiladmd.ro/ si cu o suma de bani acceptabila vor schimba in intregime aspectul incaperilor. Incearca sa faci un design integrat al intregii locuinte, alegand obiecte de mobilier care se completeaza reciproc.
  • O solutie pentru cei care nu au bani deloc este reasezarea mobilei intr-o maniera diferita, chiar inedita. Renunta la unele dintre piesele de mobilier masive, care incarca de prisos camera, apoi incearca sa le asezi pe celelalte ramase intr-un mod cat mai echilibrat, fara sa le ingramadesti intr-un colt al camerei.
  • Renovarea vechiului mobilier poate sa dea o impresie de nou, modern. Cu cateva sute de lei poti cumpara o vopsea de calitate sau un autocolant pentru astfel de piese si sa dai aparenta ca ai schimbat totul. Urmareste cu grija instructiunile cu privire la aplicarea acestor materiale si vei fi satisfacut la sfarsitul procesului.
  • Un strat proaspat de var poate schimba felul in care arata locuinta ta. Alege un var de calitate superioara pentru ca o sa dureze mai mult, o culoare la moda, pastelurile fiind recomandate de catre specialistii in domeniu pentru cei care vor sa ofere o alta imagine interiorului. Aceasta este o actiune pe care o poti face si singur, astfel putand sa economisesti cativa banuti pe care i-ai fi dat mesterilor zugravi.
  • Renoveaza o singura camera, cea pe care o folosesti mai des, daca nu ai bani pentru intreaga locuinta. Livingul este o camera tot mai utilizata atat pentru traiul de zi cu zi, cat si pentru primirea oaspetilor. Un living modern, curat si cu un design potrivit poate sa schimbe fata intregii case si sa-i impresioneze pe invitatii tai.
  • Perdelele si draperiile contribuie foarte mult la imaginea unui interior si de aceea schimbarea lor poate fi o alegere inspirata. Exista sute de modele care pot fi alese in concordanta cu varul de pe pereti si cu mobilierul din camera.
  • Obiectele decorative sunt, in general, ieftine si reprezinta o alegere ideala pentru cei care isi doresc sa renoveze cu bani putini. Tablourile, lampile, vazele si pernele pot contribui foarte mult la modificarea aspectului, asa ca ai putea sa dai o raita pe rafturile magazinelor de profil si sa gasesti cateva lucruri pe gustul tau. Tine cont in alegerea lor de personalitatea ta pentru ca astfel vei obtine confort vizual.
Altii au citit si...  Sexul dur – de ce asa multe persoane sunt innebunite dupa el

In concluzie, poti oferi casei tale o imagine moderna, fara sa cheltuiesti multi bani, cu putina imaginatie, creativitate, dar si cu o atenta informare referitoare la cele mai noi trenduri in materie de design interior.

Altii au citit si...  Iti doresti caiete ieftine si calitative? Iata cum poti scapa de cheltuieli, cumparandu-le en gros!