tigara cu scrump care arde si se vede frumul

Afla cum sa SCAPI de mirosul neplacut al FUMULUI DE TIGARA!

Contrar asteptarilor, fumul de tigara si mirosul pe care acesta il lasa in urma nu este indragit nici macar de catre fumatori! De aceea, orice persoana cu acest viciu cauta modalitati de a reduce sau chiar de a elimina acest efect neplacut al fumatului.

De cele mai multe ori, metodele clasice de combatere ale fumului de tigara nu sunt eficiente in orice situatie. Geamurile deschise pot provoca un curent care nu este benefic pentru sanatate, iar la adunarile cu gasca de prieteni intr-o locuinta sau in oricare spatiu inchis este greu controlat cantitatea de fum emanata. Din fericire, exista si alte lucruri pe care le poti face pe langa aerisirea incaperii pentru a reduce semnificativ mirosul de tigari din aer!

Altii au citit si...  Obtinerea unui posterior tonifiat! Prin sport sau prin operatie?

Daca in locuinta ta se fumeaza, descopera cum sa combati fumul de tigara

  • Scrumiere speciale

scrumiera de tigari

Producatorii de accesorii de tutungerie au dezvoltat diverse modalitati care pot imbunatati experienta fumatului, prin reducerea efectelor neplacute pe care tigarile le au intr-un spatiu inchis. Una dintre cele mai eficiente are legatura cu mirosul tigarilor stinse, si anume, scrumierele speciale, pe care le gasesti aici sub forma unor recipiente acoperite. Trebuie sa stii ca, oricat ai aerisi o camera, daca pastrezi mucurile de tigara descoperite, nu vei scapa total de miros. Acestea sunt responsabile pentru senzatia inecacioasa persistenta din aer. Ia in considerare achizitionarea acestor scrumiere cu sistem de inchidere pentru rezultate mai bune!

  • Tipul de tutun
Altii au citit si...  Mancarime, senzatii de arsura, secretii vaginale anormale? Tratati-le cu Mastrelle Med

Tigaretele obisnuite din comert nu folosesc, intotdeauna, un tutun curat si, in plus, foitele in care acesta este imbracat contin substante nu doar nocive, ci care emana un miros puternic si sufocant. De aceea, pentru a rari densitatea fumului si pentru a-l reduce considerabil, este recomandat sa incerci varianta tigarilor rulate. Accesand http://www.tobaccospirits.ro/category/274/foite-rulat.html vei gasi accesoriile de care ai nevoie, precum foite, dar si filtre, dispozitive speciale pentru rulat si tutun. Un alt beneficiu al tigarilor rulate este legat de sanatate: datorita faptului ca tutunul este mai pur, acesta este mai putin daunator. De asemenea, poti reduce consumul, pentru ca va trebui sa depui mai mult efort pentru realizarea tigarii decat sa o extragi din pachet!

  • Odorizante anti-tabac
Altii au citit si...  Dieta Mediteraneana: ce beneficii aduce corpului

lumina in lumanari

Produsele special concepute pentru a combate fumul de tigara contin substante care actioneaza eficient in aceasta directie. Cele mai eficiente sunt cele care functioneaza in mod constant, precum lumanarile, betisoarele parfumate ori spray-urile de camera programate la un anumit interval de timp. Utilizarea lor nu elimina, insa, nevoia de a aerisi incaperea ori de cate ori ai ocazia. Exista si un nisip special pentru scrumiere, parfumat, pe care il poti folosi in acest sens.

Ia in considerare aceste metode pentru a combate mirosul de fum de tigara dintr-un spatiu inchis. Bineinteles, nu trebuie sa uiti ca fumatul are efecte nocive si asupra sanatatii tale, iar reducerea cantitatii de tutun inhalata nu poate fi decat benefica!