Ai obosit sa faci curat ? Ia-ti produse de curatenie profesionale si bucura-te de rezultate de lunga durata!

Ai obosit sa faci curat si sa nu se vada rezultatul muncii tale? Vii de la birou obosita si trebuie sa te apuci de curatenie in toata casa? Aspiri, stergi praful, stergi cu mopul, speli vasele si… trebuie sa aspiri din nou? Ei bine, daca toate astea fac parte din rutina ta zilnica, e timpul pentru o schimbare! Incepe cu niste produse de curatenie profesionale!

La fel cum o haina ingrjita si curata vorbeste mai clar despre o persoana decat o haina noua, la fel este si in cazul unei case curate. Inainte de ,,haina face pe om”, trebuie sa stim ca o haina trebuie sa fie neaparat curata, ca sa poata ajuta la aspectul oferit. Casa, de asemenea, are si ea nevoie de ingrijiri speciale.         Si cum altfel, daca nu cu produse speciale pentru curatenie?

Altii au citit si...  Montajul incalzirii in pardoseala trebuie efectuat doar de specialisti!

Fii responsabil! Produsele pentru curatenie sunt indispensabile oricarei locuinte!

produse curatenie

Microbii se simt ca la ei acasa intr-un spatiu murdar, si, cum sanatatea inseamna curatenie, trebuie sa ne asiguram in permanenta de faptul ca in spatiul de lucru sau cel de locuit este curatenie impecabila!

Poate ca nu te-ai gandit niciodata, insa o categorie importanta de produse din viata noastra o reprezinta… produsele pentru curatenie! De ce? In orice spatiu am sta, fie pentru cateva minute sau cateva ore bune, acesta nu ar fi curat fara produsele de curatenie, nu? Trebuie, asadar, sa acordam o importanta majora alegerii unor astfel de produse pentru curatenie.

Avem fel si fel de responsabilitati zilnice, care mai de care mai solicitante si mai importante, asa ca uneori treburile casnice ajung pe ultimul loc al listei de ,,to do”. O casa murdara nu este doar o casa inestetica, ci reprezinta un adevarat pericol pentru sanatatea noastra. De ce? Aparitia mucegaiului, bacteriilor, a virusilor si a acarienilor se pot modifica exponential intr-o casa murdara. Ele cauzeaza astmul, alergiile si infectiile de orice tip. Vestea buna este ca poti tine la distanta toti acesti virusi, fara prea mare efort: ai nevoie de produse de curatenie profesionale. Cureti mai repede, mult mai eficient si curatenia dureaza mai mult timp!

Altii au citit si...  Ce este un filtru de apa cu carbune activ si cum te ajuta sa ai o apa pura?

Sanatatea inseamna curatenie! Produsele de curatenie speciale te ajuta sa te mentii sanatos!

produse de curatenie

Curatenia fiecarei camere in parte necesita o atentie sporita, dar si produse speciale pentru curatenie. Ai nevoie de articole de protectie, de unica folosinta, pentru curatenia din toata casa. Manusile sau sacii menajeri nu trebuie sa lipseasca din nici o locuinta.

  • Curatenia in bucatarie: in aceasta categorie intra buretii de vase cu canelura, sau pentru suprafete delicate, lavete din microfibre, lavete umede sau abrazive, matura din plastic sau paie, pompa de desfundat chiuveta
  • Curatenia in baie: set toaleta (perie si suport), periuta unghii, mop si galeata
  • Curatenia in dormitor: cos de gunoi pentru hartie
Altii au citit si...  Diferit sau inedit? 3 motive pentru care sa adori acoperisurile verzi

Dacris94 te ajuta sa mentii curatenia cu ajutorul produselor de curatenie profesionala, indiferent ca este vorba despre casa ta sau despre firma, produsele oferite sunt indispensabile pentru mentinerea incaperilor impecabile.

Ia-ti produsele de curatenie profesionala si ai mai mult spor la treaba!