Apa de la robinet si-a schimbat culoarea si gustul? E cazul sa iti cumperi un purificator de apa!

De cele mai multe ori, noi, oamenii, luam apa drept o resursa care ni se cuvine cu varf si indesat, fara sa stam sa ne gandim ca poate nu e asa. Ne dam seama ca ceva este in neregula cu comportamentul nostru atunci cand compozitia apei se schimba (fie mirosul, fie gustul), cand masina de spalat se strica datorita calcarului sau cand pielea mainilor devine aspra datorita duritatii acestui lichid. Si eu fac parte din aceeasi categorie, din pacate. Nu mi-am dat seama ca am nevoie de un purificator pentru apa decat atunci cand masina de spalat mi-a inundat baia, iar cea mica se plangea tot mai des ca „apa calda miroase foarte urat”. Noroc ca am gasit foarte repede solutia problemei mele. Am cautat pe tot felul de forumuri informatii despre schimbarea calitatii apei si toate duceau catre acelasi raspuns: instalarea purificatoarelor pentru apa ii redau calitatea.

Altii au citit si...  Semne ca ai un nivel scazut de estrogen si ce poti face

Cum iti dai seama ca ai nevoie rapida de un purificator de apa?

Eu am fost luat pe nepregatite ori, mai bine zis, nu am stiut sa inteleg semnele evidente ale schimbarii calitatii apei. In zilele noastre, apa poate fi pura, insa datorita transportarii ei pe conducte vechi, ruginite, murdare, ea poate fi contaminata cu calcar, nisip, rugina, fier si poate capata miros de clor. Apa pura se transforma in apa dura si va poate afecta atat organismul si dantura, cat si buna functionare a instalatiilor sanitare si a masinilor de spalat, fie rufe, fie vase. Din fericire, pe cat de grava este problema, pe atat de usoara este rezolvarea: statiile de purificare pentru apa ajuta cum nici nu va puteti imagina. Imediat dupa ce am gasit rezolvarea problemei, si anume achizitionarea unui purificator pentru apa, am inceput sa caut site-ul de unde as fi putut achizitiona purificatoare de apa ieftine. Intamplarea a facut sa gasesc magazinul online Clack, ce avea un serviciu care m-a atras in mod deosebit: o analiza gratuita a calitatii apei. Asadar, dupa ce s-a demonstrat ca apa din gospodarie era intr-adevar dura, mi-am instalat si eu un astfel de purificator, iar ca beneficii pot enumera:

Altii au citit si...  Vrei un ceas inteligent care sa inlocuiasca telefonul? Alege sa porti un smartwatch Samsung!

purificator apa

  • Este ideal pentru gospodarii, are un design modern si nu incomodeaza deloc, instalandu-se in spatiul de sub chiuveta;
  • Nu scade PH-ul apei. Practic nu ii modifica, ci mai degraba ii reda acesteia calitatea pierduta. Astfel, PH-ul ramane neutru.
  • Economisesti banii pe care i-ai fi cheltuit pe apa imbuteliata. De vreme ce ai o astfel de statie de purificare pentru apa, nu vei mai avea nevoie de apa imbuteliata. Apa de la chiuveta va fi mult mai sanatoasa, odata trecuta prin procesul de purificare.
Altii au citit si...  Ce trebuie sa fac pentru a înregistra o marcă la OSIM ?

Asadar, fii foarte atent atunci cand calitatea apei se modifica! Noi, ca adulti, putem fi mai puternici in fata apei dure, insa copiii cu siguranta au nevoie de apa de cea mai buna calitate, atat pentru baita, cat si pentru baut!