asigurari cargo

Asigurarea Cargo: procurati-va una, cat inca nu este prea tarziu

Asigurarea Cargo se adreseaza persoanelor care administreaza firme ce au drept scop transportul de marfuri. Astfel, administratorii sau detinatorii firmelor de transport – naval, terestru sau aerian – care sunt ingrijorati cu privire la siguranta lucrurilor pe care le transporta angajatii lor, fie in momentul transportului, fie in momentele in care are loc descacarea/incarcarea marfii, nu mai sunt nevoiti sa se teama daca isi achizitioneaza o asigurare Cargo pentru marfurile detinute, din timp.

Daca atunci cand se efectueaza un transport cu tirul vostru va consuma ideea ca este posibil ca marfa sa se deterioreze din cauza unei simple curbe, daca cunoasteti faptul ca in timpul unui transport se poate intampla ca marfa sa fie furata, sa se avarieze sau sa se distruga in totalitate, in ciuda atentiei sau a responsabilitatii de care da dovada soferul de tir, este cazul sa va procurati o asigurare cargo online.

Altii au citit si...  Ai auzit de garantia de participare la licitatie dar nu stii ce este? Afla acum

polita cargo

Polita Cargo – mai aproape in mediul online

Polita Cargo, pentru a fi achizitionata, nu mai sunteti nevoiti sa va deplasati la un asigurator, care isi desfasoara activitatea intr-un punct fix, stradal.

In prezent, datorita internetului au aparut o multime de asiguratori care si-au dezvoltat departamentul de vanzari in mediul online.

Astfel, cei care isi desfasoara activitatea in spatiul virtual le pun la indemana clientilor sai o modalitate de cumparare foarte utila, care nu necesita mult timp. In acest sens, persoanele interesate de procurarea unei asigurari Cargo nu mai trebuie sa mearga pana la o reprezentanta stradala, intrucat pot plati la o firma de asigurari online pentru o polita Cargo, din confortul casei sau de pe un telefon mobil care beneficiaza de internet.

Transportul terestru, efectuat cu tirurile, este unul dintre domeniile de activitate cele mai predispuse riscului. Fie conducatorul auto are o clipa de neatentie, fie nu se apreciaza optim viteza de intrare intr-un viraj, fie se depaseste neregulamentar, fie are loc o defectiune a echipamentului folosit la procesul de descarcare/incarcare, cert este ca posibilitatea de a strica marfa este prezenta in orice clipa.

Altii au citit si...  Garantia de buna executie: in ce conditii are loc?

Astfel, o afacere de success, realizata cu timp si cu efort, poate face cunostinta cu falimentul. Pentru a preintampina toate aceste posibilitati negative si pentru a va asigura viitorul afacerii se recomanda achizitionarea unei asigurari cargo.

asigurari cargo

Asigurarea Cargo: in ce situatii sunt despagubiti proprietarii de firme de transport?

Asadar, avand in vedere in faptul ca firmele de transport terestru, naval sau aerian sunt predispuse unui grad mare de risc in momentul in care acestea isi desfasoara activitatea, proprietarii sau administratorii acestora trebuie sa isi achizitioneze o polita cargo (procurare care se poate efectua si in mediul online), care ii va despagubi in urmatoarele situatii:

  • In cazul in care are loc un incendiu sau o explozie in urma carora marfa transportata este distrusa sau pierduta
  • In cazul in care o ambarcatiune se scufunda sau se rastoarna
  • In cazul in care tirul se rastoarna
  • In cazul in care are loc o coliziune intr-o ambarcatiune care transporta marfa si un alt obiect
  • In cazul in care marfa transportata se descarca intr-un port refugiu din cauza unei urgente
  • In cazul in care valurile sunt prea mari, iar apa intra in spatiile de depozitare pentru marfa
  • In cazul in care valurile sunt prea mari si iau marfa peste bord
Altii au citit si...  Garantia de buna executie: in ce conditii are loc?

In cele din urma, daca sunteti proprietarul unei firme de transport, pentru a dormi linistit noaptea, procurati-va o asigurare cargo din mediul online.

asigurare cargo