tramvai nou romanesc 2017 Autentic

Autentic este cel mai nou tramvai conceput si fabricat in Romania

Cel mai nou tramvai conceput si fabricat in Romania se numeste Autentic si a fost realizat de catre Astra Vagoane Calatori. Un prototip al acestui tramvai este testat zilele acestea pe linia 9 din Timisioara, iar producatorul isi pune mari sperante in acest model, mai ales ca pretul practicat este unul dintre cele mai mici din piata (intre 1.25 si 1.4 milioane euro / bucata).

Altii au citit si...  Puterea tractorului nu inseamna nimic fara cauciucuri agricole optime!

Autentic este un tramvai modular cu podea joasa, poate fi unidirectional sau bidirectional, are usi ce se pot deschide pe ambele parti, vine cu un consum redus de energie electrica (intre 1.75 si 1.8 KW / kilometru), iar majoritatea componentelor provin de la furnizori din Romania.

Altii au citit si...  Cinci tepe de intretinere auto pentru soferii naivi

Exemplarul testat la Timisoara este format din doua module, are o lungime de 18 metri si vine echipat cu tehnologie de ultima generatie. Nu este prima data cand Autentic ajunge pe strazile Timisoarei, insa de aceasta data se pare ca avem parte de testele finale, urmand ca, in functie de cerere, tramvaiul sa intre in productia de serie.

Altii au citit si...  Ai de cand sa inlocuiesti bateria auto veche cu un nou acumulator? Alege Exide si profita de drumurile lungi!

Sursa https://www.gadget.ro/autentic-este-cel-mai-nou-tramvai-conceput-si-fabricat-romania/