patut din lemn

Avantajele pe care le oferea patuturile din lemn pentru copii

Pentru bebelusi patutul este foarte important pentru ca in el isi petrec majoritatea timpului in primul an de viata si pentru ca acesta influenteaza somnul celui mic si toata lumea stie ca somnul este foarte important in dezvoltarea celui mic.

Patuturile din lemn pentru copii sunt cele mai stabile

patuturi din lemn

Alegerea unui patut este o decizie importanta precum orice obiect cu care cel mic intra in contact, si tocmai de aceea cand alegeti un patut din lemn pentru copii trebuie sa tineti cont de mai multe criterii pentru ca patutul sa ii ofere confortul necesar celui mic. Atunci cand alegeti un patut din lemn trebuie sa tineti cont de urmatoarele lucruri ca alegerea facuta sa fie cea potrivita.

  • Primul lucru de care trebuie sa tineti cont este stabilitatea patutului. Chiar daca patuturile din lemn pentru copii sunt foarte stabile, pot exista mici erori de fabricatie care pot pune in pericol integritatea patutului.
  • Al doilea lucru de care trebuie sa tineti cont cand alegeti un patut din lemn pentru copii este sa verificati daca vopseaua folosita nu este toxica pentru cel mic.
  • Al treilea lucru de care tebuie sa tineti cont este distanta dintre zabrele, astfel acestea nu trebuie sa depaseasca 5 cm pentru ca cel mic  sa nu isi prinda o manuta sau un picior intre ele.
  • Al patrulea lucru de care trebuie sa tineti cont cand alegeti un patut pentru copii este sa fie reglabil astfel sa puteti regla inaltimea saltelei.
Altii au citit si...  Parintii responsabili aleg scutecele pentru bebelusi Happy

Daca doriti sa cumparati un patut din lemn pentru copii, atunci magazinul online Bebenan este locul perfect de unde puteti cumpara la preturi foarte avantajoase patuturi din lemn pentru copii. Puteti alege intre patuturi din lemn clasice sau cu baldachin in functie de aspectul camerei copilului.

Altii au citit si...  Igiena lui bebe, pe primul loc! Din geanta mamei nu lipsesc aspiratoarele nazale, batistuta nazdravanului

Patuturile din  lemn pentru copii sunt livrate in maxim 48 de ore

Daca alegeti sa comandati online un patut din lemn pentru copii de la Bebenan, livrarea acestuia este gratuita daca valoarea comenzii este mai mare de 400 de lei si se realizeaza in maxim 48 de ore. Puteti comanda atat online cat si telefonic la numarul 0735 252 850 un patut din lemn de cea mai buna calitate si care sa indeplineasaca toate normele privind siguranta.

Altii au citit si...  Lenjeriile pentru patutul copiilor – modele pentru fetite si baieti