avene-cicalfate

Beneficiile cremei Avene Cicalfate

Repară: Ingredientul activ original Sucralfat favorizează repararea epidermei. Curăţă: Asocierea de Sulfat de Cupru – Sulfat de Zinc limitează riscul proliferării bacteriene. Calmează: Bogată in Apă termală Avene calmează epiderma fragila.
avene-cicalfate
Produsul poate sa fie cumparat dand click aici si va fi livrat oriunde pe teritoriul tarii.

Este pentru mine?

Crema reparatoare Cicalfate este recomandată cu precădere adulţilor, copiilor şi bebeluşilor pentru a trata iritaţiile cutanate uscate. Ea poate fi aplicată atȃt pe piele cȃt şi pe mucoase. Pentru anumite indicaţii, consultaţi mai întâi medicul. Mişcarea corectă Curăţaţi zona iritată pe care doriţi să o trataţi. Aplicaţi crema reparatoare Cicalfate o dată sau de două ori pe zi, în masaj uşor.

Altii au citit si...  Pentru un ficat sanatos, consumati fructe si legume. Liv 52 regleaza colesterolul

Rezultate clinice

Acest produs a fost testat de 401 copii care suferă de leziuni cutanate benigne, cu aplicare de două ori pe zi, timp de 15 zile.

  • Eficacitatea cremei reparatoare Cicalfate a fost observată în 85% dintre cazuri.
  • În 89% dintre cazuri s-a observat o îmbunătăţire semnificativă şi extrem de satisfăcătoare a leziunilor cutanate.
  • Dermatologii au observat o toleranţă generală excelentă a produsului în 80% dintre cazuri.
Altii au citit si...  Medicamentul Revidox- de ce este bun?

Ce substante active are crema?

AVENE APĂ TERMALĂ (AVENE AQUA): TRIGLICERIDĂ CAPRILICĂ/CAPRICĂ. ULEI MINERAL (PARAFFINUM LIQUIDUM). GLICERINĂ. ULEI VEGETAL HIDROGENAT. OXID DE ZINC. PROPILEN GLICOL. POLIGLICERIL-2 SESQUIIZOSTEARAT. PEG-22/DODECIL GLICOL COPOLIMER. ALUMINIU OCTASULFAT DE SUCROZĂ. STEARAT DE ALUMINIU. CEARĂ DE ALBINE (CERA ALBA). SULFAT DE CUPRU. STEARAT DE MAGNEZIU. SULFAT DE MAGNEZIU. CEARĂ MICROCRISTALINĂ (CERA MICROCRISTALLINA). SULFAT DE ZINC.
Altii au citit si...  Infertilitatea la femei si primele ei semne