Caminul Batraneti Fericite este locul unde cei varstnici pot gasi un loc linistit si plin de armonie si bucurie

Cei aflati la batranete de cele mai multe ori raman singuri si au nevoie de un loc in care sa aiba parte de liniste, ingrijire si voie buna. De aceea caminele de batrani reprezinta o solutie optima pentru cei varstnici dat fiind faptul ca in aceste localuri acestia pot primi tot ce au nevoie. Un camin de batrani este locul unde noi cei tineri ne putem duce bunicii sau rudele mai in varsta pentru a avea parte de tot ce au nevoie si pentru a fi siguri ca acestia beneficiaza de o ingrijre corespunzatoare nevoilor lor atata din punct de vedere medical cat si din punct de vedere  social.

Colectiv prietenos si amabil la acest camin de batrani

A group of mature people against white background

A group of mature people against white background

Azilul de batrani Batraneti Fericite ofera o astfel de gama de servicii tuturor celor care ii calca pragul. Desi acesta si-a schimbat denumirea din Camin Particular in Batraneti Fericite, acest azil  si-a pastrat nivelul ridicat in ceea ce priveste serviciile oferite, multi dintre cei care i-au trecut pragul si care au locuit aici o anumita perioada au fost multumiti de serviciile primite.

Altii au citit si...  Cum bunica mea se bucura de o sedere placuta la caminul de batrani Batraneti Fericite

Cele doua locatii pe care le detine acest azil de batrani il face sa fie flexibil si usor accesibil deoarece rudele celor batrani ii pot caza pe acestia la o locatie ce este mai aproape de domiciliul lor, astfel ei ii pot vizita mai des si pot fi mai aproape de ei.

Multi dintre cei tineri decid sa isi duca parintii sau bunicii la un astfel de azil desi multi ar considera un astfel de gest un abandon dar in realitate nu este asa deoarece la caminul Batraneti Fericite cei varstnici vor avea partea de toata ingrijirea medicala si sociala necesare varstei lor. Acest lucru se intampla deoarece cei tineri fiind ocupati foarte mult cu activitatile cotidiene nu mai au timpul necesar pentru a se ocupa de parintii sau rudele lor mai apropiate. Prin urmare decid sa isi duca parintii sau bunicii intr-un astfel de azil de batrani unde vor primi tot ce au nevoie.

Altii au citit si...  Cum sa ai succes in afaceri - sfaturi de la bogatii lumii

Casa de batrani Batraneti Fericite dispune de un personal cu experienta in ingrijirea celor varstnici si totodata in socializarea cu cei mai in varsta.  Cele doua locatii sunt dotate cu televizoare LCD, aparate de bucatarie performante si biblioteca pentru cei care sunt pasionati de lectura.

Altii au citit si...  8 semne că urmează să-ți dea papucii

Pe site-ul  caminului de batrani Batraneti Fericite din Bucuresti se regaseste un formular pe care il puteti completa daca doriti sa aflati mai multe informatii despre acest azil de batrani sau daca doriti sa aflati o oferta de pret pentru serviciile oferite. Totodata puteti vizita caminul de batrani din una din cele doua locatii pentru a va face o impresie exacta despre personalul, colectivul acestui azil de batrani.

In final nu ramane decat sa va invit sa vizitati acest camin de batrani si sa va aduceti cu incredere bunica sau unul din parinti sa locuiasca aici fara sa fiti ingrijorat ca acestia nu vor avea parte de tot ceea ce au nevoie atat din punct de vedere medical cat si din punct de vedere social.