Carucioarele 2 in 1 – Iata 3 lucruri importante de care sa tii cont in alegerea lor

carucioare-2-in-1

Cea mai mare parte a parintilor se pregatesc din timp pentru sosirea micutului lor pe lume. Pentru acest eveniment important din viata lor, acestia aleg sa cumpere din timp patut, hainute, accesorii, printre multe altele dar si caruciorul 2 in 1 ideal pentru odrasla lor. Un lucru imporatant si de nelipsit inca de la primii ani de viata ai copilului

Pentru a salva timpul, energia si costul parintii aleg sa consulte multitudinea de oferte si de produse online din acest domeniu.

Printre criteriile pe care parintii le acorda o atentie sporita cand vine vorba de alegerea caruciorului 2 in 1 ideal se numara urmatoarele: siguranta, rezistenta, materialul care sa se ridice la standardele si pretentiile fericitilor parinti.

La ce suntem atenti atunci cand cumparam un carucior 2 in 1?

  • Siguranta – poate fi numit dupa multi criteriul principal pe care se pune accent. Aceasta trebuie analizata calitatea materialului folosit. Marea majoritate a carucioarelor 2 in 1 prezinta sisteme de siguranta precum cadrul solid, care sa nu prezinte margini sau muchii ascutite, asperitati, protuberente ce ar putea rani, agata sau zgaria accidental in orice mod pielea delicata a bebelusului.
  • Rotile caruciorului sa fie prevazute cu sistem de franare, iar cele pivotante sa dispuna de sistem propriu de blocare in orice pozitie dorita. Franele trebuie sa fie usor de actionat ca acestea sa nu permita pericolul deplasarii spontane.
  • Astazi, cele mai eficiente carucioare 2 in 1 prezinta tocmai aceste sisteme de siguranta mentionate anterior impreuna cu alte particularitati de securizare a scoicii pentru masina. Aceasta trebuie sa constitue un spatiu comod si sa aiba o centura de prindere in 5 puncte, securizata pentru ca micutul sa nu poata sa o desfaca singur.
  • Acordati maxima atentie la scoica si landou deoarece acestea doua trebuie sa se fixeze bine. Scoica poate fi montata in siguranta pe scaunul din spate al masinii si sa nu permite desfacerea accidentala din pozitia stabilita de prindere. Sunt de recomandat cautarea modelelor care sa aiba un sistem usor de fixare si care sa se foloseasca avantajos centura de singuranta de pe bancheta din spate a autovehiculului.
  • Trebuie tinut deasemenea cont si de spatarul reglabil al carucioarelor 2 in 1, deoarece acesta poate servi si ca patut de dormit, in deosebi pentru sugari si pentru a atenua orice soc este bine sa fie dotat cu suspensii puternice.
  • Rezistenta – copilasul creste si se dezvolta repede, asadar trebuie sa acordati atentie la capacitatea de greutate maxima a caruciorului 2 in 1 ales. Pretul achizitiei trebuie sa fie rentabil perioadei de folosire. Calitatea materialelor utilizate la confectionare dau produsului final rezistenta necesara. Cele mai des comandate sunt cele cu structura realizata din aluminiu. Pentru a facilita deplasarea pe suprafete accidentate fara a se defecta caruciorul 2 in 1 se recomanda rotile trebuie sa fie de dimensiuni mai mari. Modelele de roti sa fie din cauciuc iar cele ce au suspensii sunt foarte rezistente si ofera un confort sporit micutului. Atat landourile cat si scoicile pentru automobil trebuie sa fie captusite cu material rezistent la rupere sau destrămare. Copertina sa fie facuta din material impermeabil deoarece il va proteja pe micul de vremea nefavorabilă în funcție de anotimp.
Altii au citit si...  Tot ce trebuie sa stii despre liposuctie

De ce este avantajos sa cumperi caruciorul 2 in 1 online?

  • plata rapida si in siguranta
  • cupon cadou pentru a facilita de cea mai buna oferta
  • transport rapid
  • comanda telefonica
Altii au citit si...  Dupa 10 luni alegeti laptele praf Humana 3 si largiti-i orizontul gusturilor copilului vostru

Alte informatii in legatura cu plimbarea copilului in aer liber citeste si acest articol.

Altii au citit si...  Folosirea unui tarc de copil pentru ca cel mic sa se poata juca in siguranta