chiptuning

Cate lucruri se pot spune despre chiptuning intr-un singur articol?

Pentru ca acest tuning auto facut electronic sa fie inteles cat mai bine, trebuie citite multe articole, multe forumuri, trebuie consultate site-urile de specialitate, care nu sunt chiar multe, totusi care abunda de informatii tehnice si poate de aceea trebuie sa existe un articol care sa sintetizeze cele mai importante informatii legate de asta. Sa fie acesta articolul, oare?

chip tuning

Desigur ca insiruirile de marci, de firme si de softuri nu ajuta cu nimic, din contra: il forteaza pe cel care se intereseaza de chip tuning sa citeasca si sa memoreze denumiri care nu il ajuta sa inteleaga prea multe lucruri. De aceea, denumirile pot sa ramana in urma, desi un site trebuie dat ca exemplu: Maxxperformance.ro.

De la general la particular: cum ajungem sa vorbim de chip tuning auto? chiptuning

Tuning-ul exista de mult timp. Ca se tuneaza masina la nivel vizual, ca se „cosmetizeaza” jantele, ca franele devin superfrane sau ca suspensiile devin supradimensionate, si tot nu este destul. A trebuit sa se inventeze tuning-ul la softul cu care o masina este echipat (de la unitatea centrala electronica), ce poate face urmatoarele:

  • Resoftare auto (folosind softuri licentiate)
  • Remapare (modificarea setarilor din fabrica; procedura este simpla, se intinde pe parcursul a numai o ora)
  • Diagnoza computerizata (foarte usor de facut, chiar daca problema este una delicata, care nu se poate detecta usor in alt mod)
  • Anulare DPF (dimpreuna cu anularea fizica a filtrului DPF)
Altii au citit si...  Bateria pentru Hyundai iti face masina fiabila. Neobat.ro are grija de asta

Toate acestea pot fi facute de echipa de la Maxxperformance.ro pentru nu mai putin de 40 de marci auto, pentru a mari la fiecare dintre ele cuplul dintre motor si sistemul de transmisie, si de a optimiza arderile (de a le face complete). Cum se poate face asta din soft? Prin actiunile de mai sus, care, bineinteles, implica multe cunostinte.

Altii au citit si...  Au trecut 10-15.000 km de la ultima revizie? Cumpara piese auto noi pentru BMW-ul tau!

Cine sunt cei interesati de chiptuning, mai ales in Bucuresti?

chip tuning bucuresti

Sportivii sau cei care sunt interesati sa participe cu „bolizii” lor la competitii sportive. De ce? Pentru ca chiptuning-ul face ca puterea sa creasca cu 30%, si motorul sa nu mai fie incurcat de nimic prin regenerare, prin completarea unor cicluri si asa mai departe.

Oricum, se face back-up pe anumite servere pentru fiecare operatiune de tuning electronic; serverele sunt dedicate (cel putin asa fac cei de la Maxxperformance.ro), asadar nu exista risc de defectiune, ci numai sansa de eficientizare a softului in asa fel incat succesul in lumea auto sa nu se lase asteptat. Ce pret are chip tuning-ul? Unul avantajos. Cu siguranta!

Altii au citit si...  3 zodii care se indragostesc cel mai rapid

Chip tuning-ul este popular in Bucuresti, orasul in care piata auto este cea mai dezvoltata si in care preferintele se situeaza putin mai sus de dorinta de a face economie. Prin chiptuning se pot satisface preferintele, datorita faptului ca exista echipe hiperspecializate si care dispun de resursele tehnologice necesare.

Iata cateva informatii care spun fara pretentii ce inseamna chiptuning-ul. Pentru detalii exista alte materiale, dar acest material a fost introducerea intr-o sfera de tuning poate mai putin cunoscuta, dar miraculoasa prin efectele sale.