Ce beneficii vizeaza femeile atunci cand isi aleg locul de munca

Ce beneficii vizeaza femeile atunci cand isi aleg locul de munca

Oportunitatile de dezvoltare profesionala si personala, nivelul salarial, siguranta si stabilitatea locului de munca sunt cele mai intalnite criterii pe care le iau in calcul viitoarele angajate in alegerea jobului, conform unui studiu efectuat de cea mai mare companie independenta de cercetare de piata din Romania.

Printr-un comunicat, compania a prezentat urmatoarele: „Ne-am focusat pe identificarea atributelor de atractivitate ce se intalnesc cel mai des la angajatorii de top din Romania, din punctul de vedere al potentialelor angajate. Pe parcursul studiului, companiile au fost evaluate cu puncte, luand in calcul modelul locului ideal de munca descris de respondente. La finalul feedback-ului, firmele au primit recomandari pentru a raspunde mai bine solicitarilor provenite din partea femeilor dornice de a se angaja”.

Studiul a scos in relief ca dintre atributele pe care femeile le cauta la angajatori, cel mai important este nivelul salarial, care a fost notat cu un scor de peste 17 puncte (caz in care media de punctaj a celorlalate atribute mentionate este de aproximativ 7 puncte), urmat, bineinteles, de nivelul de siguranta, numit si stabilitatea locului de munca, precum si oportunitatea de dezvoltare personala si profesionala (10 puncte pentru fiecare in parte).

Cat de multi bani castiga o femeie la un salon de masaj erotic din capitala

Alte criterii pe care candidatele le iau in calcul sunt:

  1.     beneficiile extra-salariale;
  2.      mediul de lucru;
  3.      echilibrul intre viata personala si cea profesionala;
  4.      relatia buna cu superiorul;
  5.      managementul.

Aspecte precum implicarea firmei in programe de responsabilitate sociala sau oferirea de discounturi la produsele comercializate sunt mai putin importante.

Din datele studiului reiese ca tinerele care nu au urmat studii superioare si care nu au experienta se vad angajate ca vanzatoare in magazine din comert, fiind motivate de beneficii precum tichete de masa si prime de vacanta. Cu toate acestea, majoritatea femeilor sunt mult mai atrase de locurile de munca ce ofera un mediu de lucru placut si relaxant, posibilitatea de a colabora cu o echipa tanara, dar si salarii motivante. Un astfel de job este disponibil si pe site-ul www.confidential.ro, iar doritoarele pot avea parte de un salariu motivant si program flexibil. Angajatele saloanelor de masaj sunt de parere ca pot pune repede bazele unei vieti de succes.

Masaj Relaxant Terapie la Saloane de Masaje Erotice din Bucuresti

In ceea ce priveste studentele care nu au experienta de munca, se pare ca o parte din ele vizeaza sectorul IT, deoarece reprezinta un start promitator in cariera, in vreme ce altele isi doresc sa puna bazele unei cariere in cadrul unei companii multinationale, datorita numeroaselor oportunitati profesionale.

Acest studiu s-a desfasurat atat stradal, cat si online, iar esantionul selectat este reprezentat de studente, persoane cu studii medii si cu studii superioare. Pentru a fi realizat studiul, s-a colaborat cu specialisti HR din nu mai putin de zece companii multinationale si firme private.

Femei care isi cauta un loc de munca bine platit in Romania

Studiul a fost realizat in perioada martie-mai 2016, pe un esantion de 1.836 femei din Capitala, cu varste cuprinse intre 20 si 51 de ani, ocupand pozitii in diverse domenii profesionale si  sectoare economice.

 

Altii au citit si...  8 pasi pentru a-i invata pe cei mici valoarea banilor!