leagane bebe

Daca nu se duce copilul in parc, vine parcul la copil. Prin intermediul unui leagan de bebe

Este celebra zicala cum ca daca nu merge Mahomed la munte, vine muntele la Mahomed. Cam asa este si in cazul unui leagan pentru bebelusi: chiar si in interior, bebelusul se va simti ca si cum ar fi in parc si s-ar da in leagan. Aceeasi libertate o va simti, aceeasi bucurie, acelasi rasfat. Bine, leaganul poate fi pus si in gradina, pentru ca gradina sa devina un parc privat, numai si numai al bebelusului.

Leaganele nu mai sunt neprimitoare si reci, ele sunt acum adaptate bebelusilor, locului de amplasare si difera chiar si modalitatea lor de asamblare.

Mai nou, leaganele au cunoscut si ele curentul electric, care permite leganarea in mod automat, mentinerea vitezei de leganare si asa mai departe. Este o nebunie, dar totul vine in ajutorul parintilor care nu au mereu timp sau chef sa mearga cu copilul in parc si sa il puna pe leagane care sunt dorite si de alti copii si care poate sunt prea inalte, prea joase si plasate sub soare.

Un leagan pentru bebelusi; sau leagane pentru un singur bebelus?

In functie de cat buget aloca parintii, se pot alege cu un leagan standard pentru bebelusi , sau cu leagane premium pentru bebelusi pretentiosi, adica adaptat celor mai zvapaiati sau mai linistiti. Leaganele pentru bebelusi sunt ieftine, dar asa sunt si leaganele urmatoare, care sunt evoluate din punct de vedere tehnologic si al design-ului:

  • Leagan de copil, denumit Jumper, pentru micutii carora le place sa stea in picioare, cu sistem de agatare de tocul de sus al usii

leagan bebe

  • Leagan balansoar produs de Baby Mix; intr-adevar un mix, un mix intre leagan (atunci cand este posibila miscarea) si balansoar (arunci cand miscarea scaunului este blocata si doar cadrul se poate deplasa inainte si inapoi, precum un balansoar)

leagan bebelusi

  • Leagan cu conectare la priza. De ce sa fie conectat la priza? Pentru difuzarea a 8 melodii si pentru reglarea vitezei de leganare in 5 trepte! Parca este bebemobil!

leagane bebelusi

  • Leagan de gradina pentru momentele in care rasul unui bebelus intrece in frumusete trilurile pasarilor din gradina

leagane bebe

  • Leagan portabil, adica varful tehnologic in materie de leagan de bebe. Este in acelasi timp si leagan de interior si de exterior, si beneficiaza de tehnologii actuale

leagan pt bebelusi

Cum se numesc tehnologiile unui leagan portabil pentru bebelusi?

True Speed este numele tehnologiei prin care se poate mentine viteza de leganare indiferent de trecerea timpului; un bebelus la 1 an este mai mare decat un bebelus la 9 luni, dar viteza de leganare va ramane aceeasi.

Whisper Quiet este tehnologia prin care leaganul nu scartaie, nu se aude deloc, iar Confort Recline este o tehnologie prin care se acorda confortul unei leganari care sa nu zdruncine, sa nu zgaltaie, sa nu bruscheze. Materialele moi asigura o leganare placuta indiferent de viteza.

Iata cum tehnologia permite ca toate leaganele din toate parcurile sa poata avea un echivalent in leaganul din gradina sau chiar si in leaganul din casa. Asa ca parintii pot sa isi faca treburile casnice stiind ca bebelusul lor este in leagan, „cineva” il leagana si ii si fredoneaza cantecele.

Altii au citit si...  Amprenta de bebe - cum am luat amprenta prichindelului familiei cu kit-ul de pe Ilbambino.ro