carusel-patut

Distrage-i atentia cu un carusel pentru patut!

carusel-patutVenirea pe lume a unui bebelus este cea mai mare bucurie, dar din momentul acesta incepe o serie lunga, si aproape nesfarsita, de griji. Tot din acest moment incepe cariera de parinte care nu se va sfarsi niciodata. Daca esti parinte probabil deja stii ca ai nevoie de toata rabdarea din lume, in special la inceput cand micutul sau micuta depinde in totalitate de tine. Noptile nedormite sunt unul dintre cele mai mari cosmaruri ale parintilor. Insa, exista remedii pentru perioada de inceput a prichindeilor, cea in care au colicii, plang fara sa aiba un motiv si asa mai departe. Acestea sunt diverse obiecte menite sa ii distraga atentia si sa-i linisteasca. Probabil cel mai mare beneficiu este cel pe care il ofera parintilor, pentru ca o clipa de liniste face cat zece zile de concediu in aceasta perioada.

Altii au citit si...  Pont pentru viitorii parinti: carucioare Quinny la reduceri

Printre aceste obiecte se numara si caruselul pentru bebelusi ca acesta: babyneeds.ro/carusel care se ataseaza patutului si printr-o functie magica reusesc sa ii linisteasca pe micutii si sa le distraga atentia. Aceste carusele sunt muzicale, au o functie prin care se invart si, cel mai important, componentele sale sunt niste jucarii, cel mai adesea animalute, colorate.

Caruselele muzicale pentru momentele linistite ale parintilor

carusel-muzical-patut

Linistea, in perioada de inceput, este destul de rara si prinde sunetele acestui carusel magic si muzical pentru bebelusi. Caruselele vor reusi sa-i distraga atentia bebelusului de la durerile pe care colici le provoaca, chiar si atunci cand nimic nu reuseste.

Dragi parinti, probabil deja stiti ca acest carusel magic trebuie achiztionat inainte de venirea pe lume a prichindelului, pentru ca dupa nu veti mai dispune de timpul necesar, asa ca in momentul in care amenajati camera bebelusilui trebuie sa aveti deja aceasta jucarie educativa. Educativa? Da, caruselul pentru bebelusi il va ajuta sa isi dezvolte simturile, mai exact pe cel auditiv, vizual si tactil. Iata cum:

  • Jucariile in diverse forme si felurite culori, fac din caruselul pentru copii ceva special, magic. Micutul, cu ajutorul acestora, va invata culorile, animalutele sau formele geometrice, inca de mic
  • Muzica si efectul de invartire il vor adormi, oferindu-le astfel parintilor cateva clipe de liniste. Dar pe langa acest beneficiu, ii dezvolta bebelusului atat simtul auditiv si vizual
  • Caruselul pentru copii il va ajuta pe micut sa invete lucruri noi, insa ramane de datoria parintilor sa il indrume. Atunci cand va fi destul de maricel incat sa inteleaga, opriti-va si jucati-va impreuna cu jucariile caruselului, spundu-le micutilor care sunt culorile acestuia, anumalutele si asa mai departe
Altii au citit si...  Scapa de colicii intestinali ai copilului tau, cu prebioticul Innergy Bifido Baby

carusel-bebe

Cine se astepta ca un carusel pentru patut sa fie atat de util in cresterea micutului. In cariera de parinte aceste carusele muzical devin indispensabile!

Altii au citit si...  Masinutele electrice – pasiunea unui copil ce viseaza

Unde gasesti carusele de patut ieftine?

Daca totusi nu ai apucat sa iti achizitionezi un carusele pentru patut, iar micutul este deja o parte din viata voastra, il poti comanda online. Online este simplu si mult mai rapid ca orice alta metoda! Magazinul online care ofera carusele pentru bebelusi ieftine, si nu numai,  intr-o gama variata este BabyNeeds.ro. Pe acest site veti gasi tot ceea ce aveti nevoie in cresterea si educatia micutului sau a micutei!