Esti soferita? Afla cum sa cumperi baterii auto de pe net!

baterii auto

Te-ai saturat sa tot ai probleme cu masina? De cate ori nu te-a lasat in plin trafic? Ei bine, pentru noi, femeile soferite atunci cand masina ramane fara baterie, tot Universul se spulbera intr-o secunda! Ce e de facut in aceasta situatie? Fara doar si poate, e nevoie de o noua baterie auto, iar de data aceasta ar trebui exact unde si ce tip de baterii auto trebuie sa cauti!

Nu stii ce baterii auto sunt compatibile cu masina ta?

Esti femeie si cu siguranta meseria de “soferita” inseamna a te urca la volan si a ajunge la destinatie. Pentru tine domeniul auto nu reprezinta un punct de interes, tocmai de aceea atunci cand vei cauta baterii potrivite masinii tale, cu siguranta dilema va fi una enorma.

Altii au citit si...  Atmosfera toscana intr-un apartament bucurestean

Astazi, este mult mai simplu sa cumperi bateria pentru masina ta daca ai acces la internet! Cand acumulatorul auto s-a descarcat complet, singura solutie este aceea de a cumpara un altul nou, iar de urmatoarele hint-uri te poti folosi pentru a face cele mai bune alegeri:

Cele mai bune baterii auto pentru masina ta sunt cele produse de branduri importante preucm Varta, Bosch, Rombat sau Exide. Cele 4 sunt renumite pe piata pentru calitatea si eficienta pe care le ofera pe o durata de viata indelunganta.

  • Cauta un magazin cu baterii auto grupate dupa brandurile automobilelor
Altii au citit si...  Cele mai bune stiri despre horoscopul zilei pentru Balanta

Exista site-uri care vand baterii auto grupate dupa brandurile masinilor existente pe piata. Astfel, celor care nu cunosc modelul de baterie auto corespunzator le va fi mult mai usor sa se orienteze dupa piesa ideala.

  • Alege bateria dupa motorizarea masinii

Motorizarea masinii este foarte simpla. Practic, trebuie sa stii doar daca partenerul tau pe 4 roti circula pe benzina sau pe motorina. In functie de aceste caracteristici, poti alege un nou acumulator auto care sa se potriveasca manusa sub capota!

  • Alege bateria dupa dimensiuni

Multe site-uri care vand baterii auto online au  filtre de dimensiune pentru a alege bateria auto sau si mai bine, au produsele afisate cu descrieri. DImensiunile bateriilor sunt extrem de importante pentru a putea fi pozitionate in carcasa lor de sub capota!

Altii au citit si...  3 moduri de a impresiona rudele care vin din strainatate in vara lui 2017!

 Ai cumparat bateria, insa nu stii sa o montezi?

Normal, esti femeie! Insa, nu iti face griji pentru ca intotdeauna va exista cineva care sa te ajute. De exemplu, exista site-uri care vand baterii auto si in acelasi timp iti ofera livrarea si montajul la locul indicat de tine. Astfel, scutesti nu numai bani, ci si timp si energie!

Cum suna acum actiunea de inlocuire a acumulatorului tau?