Fii un parinte grijuliu si cumpara-i celui mic un scaun auto

Daca pana nu cu ceva timp in irma  scaunele auto pentru copii erau doar pentru acei parinti care aveau o situatie financiara ce le permitea sa le cumpere copilului lor un astfel de scaun, de curand acesta a devenit obligatoriu pentru toti cei care doresc sa transporte cu masina un copil, in caz contrar soferii riscand sa primeasca amenda.

parintii pot primi amenzi in cazul in care copiii nu sunt intr-un scaun auto pentru cei mici

Scaunele auto sunt obligatorii pentru copii indiferent de anotimp sau de distanta parcursa. De cele mai multe ori iarna,  parintii din cauza grabei de a ajunge la serviciu foarte repede ii imbraca pe cei mici foarte gros si se urca in masina in graba, le pun centura de siguranta punandu-i totodata in scaunul auto pentru copii. Dar trebuie stiut faptul ca hainele groase de iarna sau alte imbracaminte de obiecte pufoase pot pune in pericol siguranta si confortul celor mici.  Este bine de stiut faptul ca orice material mai gros ce se afla intre cel mic si centura de siguranta creste riscul ca acesta sa fie impins in afara acesteia in cazul unui impact mai dur al masinii cu un alt obiect.

Altii au citit si...  ANALIZĂ Expert Cambridge English, despre metodele anticopiat: Românii nu copiază la testele Cambridge

Noua lege permite amendarea soferilor in cazul in care cei mici nu sunt transportati intr-un scaun auto

Noua lege ce a intrat in vigoare la inceputul acestui an 2015 permite ca soferii sa poata fi amendati in cazul in care acestia transporta in masina un copil fara un scaun auto. Chiar in urma cu cateva zile s-a derulat un control pe strazile din Bucuresti pentru a vedea daca intr-adevar aceasta regula este respectata de toti cei care conduc. Si s-a dovedit faptul ca nu toata lumea respectiva aceasta noua lege, cei care nu au respectat aceasta noua lege au fost amendati corespunzator deoarece cei mici pe care ii transportau nu purtau scaunul auto care  i-ar fi protejat in situatia unui nefericit accident.

Altii au citit si...  Cupcakes, o alternativa a tortului servit la nunta? Ce trebuie sa alegi pentru succesul evenimentului tau!

Un scaun auto pentru bebelusi este necesar inca din primele zile de viata ale celor mici de aceea toti parintii sunt sfatuiti sa cumpere un astfel de scaun in primul rand pentru a-i oferi o protectie marita micutului lor dar si pentru a evita sa primeasca amenzi.

Altii au citit si...  Plicuri de bani pentru nunta : modele fabuloase sunt disponibile pe Invitatie-Online.ro