filtre cu osmoza inversa

Filtrele de apa cu osmoza inversa de la Clack.ro – sau cum sa nu mai dati banii pe apa imbuteliata

Filtrele cu osmoza inversa sunt niste echipamente moderne, care au menirea de a purifica si de a trata apa de la robinet astfel incat aceasta sa devina potabila. De asemenea, filtrele de apa cu osmoza inversa sunt solutia optima de purificare a apei, atat in mediul rezidential, cat si in cel comercial sau industrial.

Filtrele cu osmoza inversa sunt prezentate in catalogul virtual al site-ului Clack.ro si au un grad de aplicabilitate ridicat intrucat se pot monta intr-o multime de spatii. In genere, aceste echipamente se monteaza sub chiuveta, iar deasupra acesteia se asambleaza robinetul prin care urmeaza a curge apa purificata.

filtre apa osmoza inversa

Pentru a putea fi folosite filtrele cu osmoza inversa este necesar ca presiunea retelei de conducte sa fie de 3 bar.

Prin folosirea filtrelor cu osmoza inversa, persoanele care au un astfel de sistem de purificare a apei montat in casa nu mai sunt nevoite sa cumpere apa imbuteliata, ceea ce inseamna ca achizitia reprezinta, in fond, o investitie.

Altii au citit si...  Vrei să devii fermier? Află cum poţi primi 50000 euro din fonduri europene

Filtrul de apa cu osmoza elimina sarurile, particulele si metalele grele din apa

Filtrul de apa cu osmoza functioneaza pe urmatorul principiu: apa asupra careia se aplica o presiune de 3 bar refuleaza prin membrana in timp ce reziduurile raman in spatele membranei.

Aceste echipamente si-au dobandit notorietarea intrucat reduc la zero posibilitatea unei „morti albastre”. Cauza „mortii albastre” consta in faptul ca apa de la robinet contine nitrati si derivatii acestora, cunoscuti sub denumirea de nitriti, doua substante nutritive pentru plante, dar care, in schimb, pentru oameni pot fi fatale, daca in corp este prezenta o cantitate mai mare de 5 ml/kg.

Cei mai predispusi oameni la acest risc sunt bebelusii, mamele care isi hranesc bebelusii prin alaptare, oamenii in etate sau femeile insarcinate.

Altii au citit si...  Care sunt cele mai avantajoase metode de incalzire ale spatiilor interioare?

filtre osmoza inversa

Fitrele cu osmoza inversa sunt cea mai eficienta solutie impotriva acestui risc si sunt ideale atat uzului rezidential, cat si celui industrial.

Printre beneficiile montarii unui astfel de echipamente se numara si urmatoarele lucruri:

  • Se scade conductivitatea apei
  • Se elimina metalele grele din apa de la robinet
  • Se elimina sarurile din apa de la robinet
  • Se elimina si cele mai mici particule din apa

Pe langa aceste lucruri, trebuie mentionat faptul ca in procesul de tratare al apei nu se folosesc chimicale, iar apa rezultata este intr-adevar pura, deci potabila. In plus, fitrele nu necesita servicii de mentenanta la un termen fix.

Echipamentele sunt prevazute cu tancuri de stocare, a caror capacitate ajunge pana la 15 litri si se pot dota, la cererea clientului, cu cartuse care reminalizeaza apa sau cu lampe UV. Le gasiti detaliate pe site-ul Clack.ro, unde specialistii va pot raspunde la orice intrebare aveti, legat de sistemele de purificare a apei.

Altii au citit si...  Invata sa folosesti in mod corespunzator o masina de gaurit pentru activitatile de casa si gradina

Filtrele de apa cu osmoza inversa- in functie de ce criterii se se monteaza?

In spatiul online, persoanele interesate de achizitionarea unui filtru de apa cu osmoza inversa pot gasi o multime de informatii cu privire la aceste echipamente.

Daca se doreste montarea unui filtru trebuie verificat in prealabil gradul de nocivitate al apei, proces care se poate efectua in laboratoare.

filtre cu osmoza inversa

Totusi, inainte de a ajunge la un laborator, primele semne care anunta faptul ca apa este nociva sunt depunerile greu de indepartat si mirosul de sulf. Montarea filtrelor cu osmoza inversa este cu putinta daca exista un vas de stocare sau daca hidroforul are presiune. In cele din urma, montarea unui filtru cu osmoza inversa are loc in functie de numarul de consumatori de apa.