biletul zilei

FRICILE – EFECTELE NOCIVE pe care le au asupra CALITATII VIETII TALE

Ai anumite frici, pe care le accepti, considerand ca sunt perfect normale? Simti nevoia unei schimbari in viata ta, dar nu stii ce anume ai putea face pentru a te simti mai bine? Este perfect normal ca fiecare persoana sa aiba anumite temeri si retineri. Atata timp cat ele sunt pentru tine doar o bariera ce te provoaca sa depasesti aceste limite si nu devin fobii, in doze moderate, sunt benefice. Daca ele sunt permanente, pe termen lung iti dauneaza foarte mult, deoarece iti ingradesc dezvoltarea si cunoasterea, mentinandu-te constant la un nivel inferior de evolutie. Nu iti pune singur piedici inspre obtinerea succesului, implinindu-ti visele si realizandu-ti toate planurile.

Iesirea din zona de confort

Iesirea din zona de confort are foarte multe beneficii, deoarece ea te supune unor provocari care te vor forma, oferindu-ti oportunitatea de a invata lucruri noi, avand astfel sansa de a afla alte lucruri care poate nu stii ca iti plac. Aceasta hotarare, are mai multe beneficii, deoarece provocarile au rolul de a te forta sa continui si sa rezolvi situatii diverse, favorizandu-ti o dezvoltare continua pe mai multe planuri. Supunandu-te la cat mai multe situatii, iti vei dezvolta in timp, diverse aptitudini, conturandu-ti o personalitate complexa. Totodata, stilul de viata va fi imbunatatit prin echilibrarea, prin organizarea activitatilor desfasurate. De aceea, este foarte important ca fiecare activitate pe care o desfasori sa isi aiba un timp bine delimitat in agenda ta, evitand astfel un haos general, care va conduce spre o suprasolicitare inutila a corpului si mintii tale.

Altii au citit si...  3 Tool-uri UTILE pentru Site-urile de prezentare si Magazinele online

Multe activitati sunt privite negativ datorita exceptiilor care au deteriorat imaginea activitatii respective sau au sarit pasi, obtinand un rezultat negativ.

Activitati precum Jocurile de Noroc, sunt populare printre persoanele care au avut curajul de a incerca si a persevera prin cunoasterea, invatarea si aplicarea corecta a regulilor. Datorita evolutiei tehnologiei si persuasiunii pe care unii dintre cei mai buni jucatori au avut-o, jocuri precum pariurile sportive, nu se mai bazeaza doar pe noroc, ci pe cunoastere si informare. Deoarece multe astfel de agentii si-au mutat activitatea in mediul online, acceseaza site-ul pentru biletul zilei si afla care sunt cele mai bune sfaturi ale tipserilor profesionisti pentru meciurile de astazi, din orice categorie sportiva te pasioneaza. Pastreaza acest hobby doar ca pe o activitate desfasurata in timpul liber, pe care insa, o poti utiliza ca o sursa suplimentara. Pentru a fi sigur de alegerile pe care urmeaza sa le faci, descopera pronosticurile la pariuri sportive si bazeaza-ti mizele depuse pe informatiile actualizate oferite de casa de pariuri la care ti-ai creat un cont virtual.

Altii au citit si...  TIPS & TRICKS pentru PARIORII MODERNI

Efectele pe termen lung

Desi pe moment, anumite frici iti pot parea banale si nu consideri ca te pot afecta negativ, din contra, protejandu-te excesiv, exista exceptii care nu sunt bazate pe o motivatie buna. In momentul in care dorintele tale sunt estompate, visele pe care le ai, pastrandu-si definitiv statutul de „tel”, ele se vor transforma, in timp, in regrete.

Altii au citit si...  Ce beneficii vizeaza femeile atunci cand isi aleg locul de munca

Daca iti doresti ca peste ani, sa fii fericit, excluzand din amintirile tale ”Cum ar fi fost daca..”, asigura-te inca de pe acum, ca realizezi tot ceea ce iti propui, asigurandu-te ca faci orice activitate care te pasioneaza.

Tinde mereu spre mai bine, mai mult, realizand fiecare pas necesar acestui lucru, fara a sta constant ingradit de frici provenite din temeri nefondate. Exista situatii in care fundamentul fricilor depinde de foarte multi factori variabili, realizand poate prea tarziu ca ai stagnat datorita unor actiuni gresite facute de alte persoane.

Trebuie ca mereu sa te concentrezi asupra propriei dezvoltari, alegand mereu cea mai buna varianta existenta pentru tine, avand insa in plan nu doar momentul prezent, ci si viitorul.

Nu iti abandona niciodata planurile pentru ca etapele de realizare sunt grele sau ca drumul este anevoios, luptand pentru telurile tale.