icre embrionate

Icrele embrionate de pastrav de la Dreamfish.ro beneficiaza de imbunatatiri genetice

Icrele embrionate de pastrav, daca nu beneficiaza de licente care atesta lipsa bolilor sau de un grad de imunitate crescut, pot fi cumparate in zadar.

Printre proprietarii de pastravarii este stiut faptul ca piata este doldora de icre embrionate de pastrav de o calitate indoielnica.

Avand in vedere ca pastravul este unul dintre cei mai importanti -din punct de vedere economic- pesti din Romania si tinand cont de faptul ca rata de dezvoltare a icrelor este incomparabil mai mica decat cea a icrelor depuse(se are in vedere depunerea de icre in natura, in amonte), oamenii au inceput sa isi construiasca bazine de apa capabile sa asigure un mediu de viata propice pastravilor. Ulterior construirii, bazinele sunt umplute cu icre embrionate de pastrav.

Altii au citit si...  Incarcati-va bateriile cu un sejur in Costa Brava

Compania Dreamfish.ro plaseaza pe piata icre embrionate de pastrav a caror rata de dezvoltare este mare. De asemenea, pastravii se vor dezvolta intr-un ritm de crestere rapid pentru ca au o toleranta mare la boli.

Icrele embrionate de pesti – ce specii comercializeaza Dreamfish.ro?

icre embrionate de pastrav

Icrele embrionate de pesti prezentate de magazinul online Dreamfish.ro au fost imbunatatite din punct de vedere genetic si sunt produse de cunoscuta companie AquaSearch.

Aquasearch este o companie care si-a castigat notorietatea datorita faptului ca un ultimii 30 de ani a investit resurse generoase in cercetare si in productia icrelor de pastrav.

Altii au citit si...  Factorii determinanti in bunul mers al unei ferme piscicole: puietii de pastrav

Persoanele interesate de icrele cu embrion de pastravi isi pot indrepta atentia catre gama pusa la dispozitie de magazinul online Dreamfish.ro pentru ca aceasta contine un numar mare de specii diferite.

In acest sens, in catalogul virtual www.Dreamfish.ro se pot gasi urmatoarele specii de icre:

• Icre embrionate de pastrav curcubeu AquaSearch Fresh
• Icre embrionate de pastrav curcubeu AquaSearch Mixed
• Icre embrionate de pastrav curcubeu AquaSearch Arctic Char
• Icre embrionate de pastrav curcubeu AquaSearch Triploid
• Icre embrionate de pastrav curcubeu AquaSearch Gold

Icrele cu embrion de pastrav: care sunt conditiile de livrare si de plata?

icre de pastrav

In cele din urma, in ceea ce priveste comanda si livrarea pestilor este necesar sa se mentioneze faptul ca o comanda minima este de 50.000 de icre de pastrav. Comanda se poate ridica de la Aeroportul Otopeni, dar la cererea clientului aceasta poate fi livrata in orice judet al tarii.

Altii au citit si...  3 activitati in Delta Dunarii ca atractie turistica in 2017

In plus, persoanele care efectueaza o comanda de icre embrionate de pastrav, in functie de volumul acesteia, vor beneficia de reduceri.

Asadar, inainte de a va deplasa la un magazin stradal puteti sa deschideti un calculator si sa verficati gama de icre embrionate de pastrav de pe site-ul Dreamfish.ro. Doar va este mai la indemana, nu?