Muta-ti afacerea in unul din spatiile comerciale oferite de Novum Invest

Pentru ca o afacere sa mearga cum trebuie are nevoie de niste angajati care dau dovada de profesionalsim, de un manager cu viziune dar si de un spatiu comercial adecvat tipului de activitati pe care le desfasurati. Pentru ca un spatiu comercial sa fie adecvat trebuie sa aiba o suprafata corespunzatoare, sa fie intr-o zona buna si sa fie accesibil.

Spatii comerciale cu suprafete de pana la 811 mp cu Novum Invest

spatiu comercial

Novum Invest detine cele mai moderne spatii comerciale din Bucuresti  care pot fi atat achizitionate cat si inchiriate la cele mai accesibile preturi. Acestia le detin in doua zone diferite ale capitalei, atat in apropiere de centru orasului cat si in afara agitatiei urbane. Sunt potrivite pentru diferite activitati precum clinici medicale, showroom-uri, sala de fitness, farmacii, loc de joaca, supermarketuri sau alte activitati. Spatiul comercial din Prelungirea Ghencea are o suprafata intre 211 si 422 mp si poate fi open-sapce sau compartimentat in functie de dorintele clientului. Un avantaj este acela ca are iesire la o strada circulata si statie RATB in fata imobilului. Este potrivit pentru birouri, servicii dar si pentru alte activitati. Spatiul comercial din nerva Traian are o suprafata cuprinsa intre 98 si 811 mp si are iesire la o strada circulata, are in proximitate statii pentru mijlocul de transport in comun,si in  apropiere statia de metrou Timpuri Noi. Este perfect ca si cladire de birouri sau servicii dar si ca spatii comerciale.

Altii au citit si...  Vrei sa fii “stapanul” din Alpii Europei? Turul pe doua roti Orange Riders este solutia perfecta pentru tine!

Spatiile comerciale de la Novum Invest ofera siguranta locatarului

Fiind un dezvoltator imobiliar cu peste 7 ani de experienta in domeniul imobiliarelor, stie cum sa ii ofere siguranta clientului sau si de aceea cladirile construite de acestea au o structura de rezistenta consolidata de categoria A1, A2 astfel rezistand atat la miscari seismice dar si dinamice si statice. Zidurile sunt din caramida Porotherm de 20 respectiv 25 cm. Finisajele sunt de cea mai buna calitate si baile detin sisteme sanitare moderne. Pentru mai multe detalii privind ofertele pentru spatiile comerciale sau daca doriti sa plasati o oferta pentru unul din acestea ii puteti contacta telefonic la numarul de telefon  0723551494 sau ii gasiti la adresa de email office@novuminvest.ro , sau puteti sa ii gasiti la adresa Splaiul Unirii, nr 197, ap 25, etaj 6, Sector 3, Bucuresti.

Altii au citit si...  Cum ne imbracam la o nunta sau greseli care le fac barbatii, din punct de vedere vestimentar, cand merg la o nunta.