Otoplastia, intre beneficii estetice si psihologice

Subiectul “urechilor clapauge” a atras foarte multe comentarii, mituri si pareri de-a lungul timpului. Cu totii avem cunostinte complexate din cauza marimii sau a formei pe care o au urechile lor, iar asta, stim cu totii, aduce numeroase complexe de ordin psihologic. Ce este de facut? Solutia poarta numele de otoplastie, sau chirurgia urechii si este procedura estetica ce modifica marimea, pozitia si chiar proportia urechilor. Dupa piramida nazala, urechile sunt structurile cele mai proeminente ale fetei noastre, iar malformatiile acestora sunt greu de ascuns, iar complexele psihice determinate de acestea duc la pierderea increderii in sine si la subestimare. Pretul operatiei de otoplastie difera, in functie de procedura necesara fiecarui pacient.

Otoplastia: procedura simpla, sigura, fara complicatii, dar cu beneficii maxime aduse pacientilor

fa o operatie de otoplastie la Dr Jecan

Remarcile pe seama aspectului urechilor influenteaza in mod negativ pe oricine. Ei devin introvertiti, anti-sociali si chiar neincrezatori. Iar daca vorbim despre beneficiile aduse de operatia de otoplastie, acestea sunt si de ordin estetic, dar si de ordin psihologic. Le vom detalia, pe larg, in cele ce urmeaza:

  • Beneficiile de ordin estetic sunt evidente inca de la cateva ore dupa operatie. Urechile “decolate” se vor apropia de cap, pentru a le face mai mici. Scopul operatiei de otoplastie este acela de a restabili simetria urechilor
  • Beneficiile de ordin psihologic sunt de-a dreptul impresionante. De ce? Cei mai multi dintre aceia care au probleme cu marimea sau cu deformarea urechilor sunt tinta privirilor si a criticilor aduse zilnic de catre persoanele din jur. Copiii, cu precadere, sunt subiectul glumelor colegilor asupra formelor si dimensiunii urechilor. Studiile de specialitate au demonstrat faptul ca persoanele cu urechi malformate au o incredere in sine cu mult scazuta fata de restul populatiei. Pentru 10 din 10 pacienti, sentimentul de frustrare dispare in momentul in care operatia de otoplastie este finalizata. Comparativ cu beneficiile aduse, pretul otoplastiei este extrem de redus
Altii au citit si...  Mesaje de 1 martie, Mărțisor 2017. Ce sms-uri, felicitări şi urări puteţi trimite cu ocazia venirii primăverii?

Otoplastia este, de altfel, singura operatie estetica ce poate efectua inca din copilarie, cu acceptul unui parinte. Mai mult decat atat, este de preferat ca aceasta corectie safie facuta in copilarie, cand cartilajul urechii este inca foarte moale, iar copilul nu va suferi atat de mult. In jurul varstei de 3 ani, spun specialistii, urechea atinge in dezvoltare aproximativ 85% din dimensiunile sale finale. Se considera, de asemenea, faptul ca in jurul varstei de 6 ani urechea este complet dezvoltata. Operatia de otoplastie este, asadar, recomandata copiilor incepand cu aceasta varsta. Iti faci griji pentru pretul otoplastiei? Acum nu mai este o problema, pentru ca la Dr. Jecan pretul unei operatii de otoplastie este accesibil oricarui buzunar.

Altii au citit si...  Contabilicesc.ro - firma care imi ofera servicii de contabilitate de calitate

Consulta un expert! Apeleaza la Dr. Jecan pentru o operatie de otoplastie si scapa de complexe!

Dr Jecan - face liposuctii abdominale pentru supletea abdomenului tau

Operatia de otoplastie se face sub anestezie generala la copii si sub anestezie locala la adulti, potentate cu o medicatie intravenoasa. Apeleaza cu incredere la medicul chirurg specialist Dr. Jecan, iar operatia de otoplastie va dura intre 45 si 90 de minute pentru ambele urechi, in functie de tehnica de chirurgie necesara. Daca problema principala este pretul operatiei de otoplastiei, Dr. Jecan propune preturi accesibile oricui. Incearca cu incredere!

Altii au citit si...  Memoria poate fi stimulata cu ajutorul rozmarinului?

Pentru detalii suplimentare si programari, contacteaza-l cu incredere pe Dr. Jecan si scapa de complexe!