Protejeaza-ti livada de pomi fructiferi de daunatori! Foloseste un atomizor performant de la Magazia lu’ Costica

Pentru ca orice agricultor isi doreste sa aiba o recolta cat mai bogata, iar roadele muncii sale in gradina sa fie rasplatite pe masura, atunci trebuie sa lupte contra posibililor daunatori ai plantelor, cu ajutorul unor echipamente performante. Magazia lu’ Costica are grija sa isi ajute clientii sa isi echipeze gospodaria cu toate utilajele necesare, insa fara ca acestia sa plateasca sume foarte mari de bani.

Unele dintre aceste echipamente agricole fara de care nu va puteti lipsi sunt atomizoarele, cele care va ajuta sa tineti la distanta insectele daunatoare culturilor dumneavoastra.

Cum va ajuta un atomizor pentru a obtine o recolta bogata?

utilaje utile pentru gradina ta

Un atomizor este utilajul prin care se stropesc si igienizeaza culturile de pomi, dar si cele de legume, mai ales atunci cand este vorba despre unele care sunt constant atacate de daunatori. Astfel de echipamente agricole sunt utilizate pentru imprastierea si stropirea uniforma cu substante speciale a culturilor dumneavoastra. Cu ajutorul accesoriilor atomizorului cu care vin la pachet, precum si a puterii de pompare puternica, atomizorul va ajuta sa stropiti si cele mai greu accesibile zone ale culturilor, astfel incat plantele sa fie protejate in permanenta.

Altii au citit si...  Vrei sa ai un camin calduros de Sarbatori? Iata top 3 centrale termice!

Fie ca este vorba despre suprafete de pamant mai mici, fie despre altele intinse, raza reglabila de stropire a atomizorului permite folosirea lui oriunde si indiferent de tipul de cultura pe care o aveti.

Altii au citit si...  Care sunt cele mai avantajoase metode de incalzire ale spatiilor interioare?

Culturi mai sanatoase si rezultate pe masura muncii

Atomizorul este folosit pentru a dezinfecta si trata suprafete de pamant unde exista plantatii care urmeaza sa dea roade. Insa pentru ca exista mereu daunatori care mananca florile sau frunzele acestor plante, culturile trebuie stropite in permanenta, pentru a fi siguri ca ele nu sunt atacate si ca veti obtine recolta mult dorita. Contrar altor aparate pe care le foloseati pana acum si care nu isi dovedeau eficienta, atomizoarele pulverizeaza un strat fin de solutie, astfel incat picaturile sa fie absorbite cat mai repede de planta si sa nu curga de pe aceasta pe pamant. Astfel, curentul de aer puternic nebuleaza solutia in picaturi foarte mici, de dimensiuni intre 90 si 100 de microni.

Altii au citit si...  Cum mi-am cumparat material finet pentru o lenjerie de pat ultraconfortabila

un atomizor bun si eficient pentru gradina ta

Daca va doriti sa aveti legume si fructe crescute sanatos, atunci nu uitati sa va echipati gospodaria cu indispensabilele atomizoare de la Magazia lu’ Costica.

Magazia Lu’ Costica este un magazin destinat specialistilor, dar si celor care sunt la inceput de drum in domeniul agricol. Doar in magazinul online puteti achizitiona tractoare, utilaje agricole, unelte de gradina, solarii si solutii de depozitare. Pentru mai multe detalii si informatii despre comanda dumneavoastra, sunati la numerele de telefon  0741.077.261/ 0741.077.292 sau completati formularul de cerere oferta, prezent pe pagina online a magazinului.