second-hand

Tot ce trebuie sa stii despre Second Hand

Daca locuiesti ori in Braila ori in Galati, sunt sanse mari sa fi cumparat deja minim un produs second hand. Posibil ca ai observat ca in prezent, piata second hand rivalizeaza pe alocuri cu piata de first hand (desi nu o va ajunge niciodata din urma, insa este o evolutie semnificativa). De ce se intampla acest lucru? Pentru ca, la raportul dintre calitate si pret, piata second hand sta foarte bine in anumite momente sau pentru anumite produse.

SH este cosmarul producatorilor, insa este un segment care trebuie acceptat asa cum este el si trebuie privit de producatori ca un motiv ca acestia sa mai scada din pret, ca sa iti poti permite si tu lucruri nou-noute, sau sa creasca nivelul de calitate pentru a putea sa isi justifice pretul. Numai ca piata SH nu sta in loc, ci se reinventeaza, situandu-se mereu in favoarea clientului.

Altii au citit si...  Unde gasesti kit-uri de ambreiaj auto la preturi onorabile?

Piata second hand de imbracaminte

Vanatorii de reduceri ai magazinelor de imbracaminte si incaltaminte au de ales intre a astepta o reducere mai merituoasa decat existenta sau a cumpara articolele mai bune din magazinele second hand.

Exista anumite lanturi de magazine second hand in Braila din domenii care importa produse second hand care abia au fost purtate sau care chiar n-au fost purtate niciodata, dar au fost dezambalate sau expuse. Haine de calitate, aflate la moda, dorite de tineret, asadar vandute foarte bine!

Un fel de outlet.

Piata SH de  IT&C din zonele dunarene
second-hand-pc

La fel se intampla si cu PC-urile, laptopurile si perifericele sau consumabilele din acest domeniu. Second hand intotdeauna tine cont de calitate, de fapt de asigurarea functionalitatii la parametri optimi. Dar si hainele second hand sunt bune de purtat, deci si acelea se afla la parametri optimi de „functionare”.

Altii au citit si...  3 zodii care se indragostesc cel mai rapid

Insa imprimantele, spre exemplu, au nevoie de anumite corecturi, pentru ca functionalitatea sa le fie redata. Bineinteles, exista si posibilitatea ca produsul respectiv sa nu fi fost folosit de nimeni inainte, dar sa fi fost dezambalat sau expus si din cauza aceasta sa ajunga aici. Piata de produse din acestea se numeste piata de refurbished.

Un fel de outlet.

Piata second hand auto

Trebuie sa stii despre aceasta piata ca este infloritoare in contextul in care varsta parcului auto national este de aproximativ 13 ani. Masinile care au 13 ani vechime parca nici nu mai functioneaza cu carburant, ci cu piese auto second hand!

Altii au citit si...  Au crescut cu 9,8% afacerile cu masini in noiembrie anul trecut!

Bineinteles, pentru a sprijini aceasta piata de piese auto din Braila la mana a doua trebuie sa te concentrezi in special pe anunturile situate pe platforme autorizate. Dezmembrarimasini.ro prezinta o asemenea autorizare, daca doresti sa faci un studiu de caz, sa ai repere mai bune.

piese-auto-braila

Aceasta decizie a ta face din piata auto second hand una care sa merite mai departe a rula un numar imens de componente, si de motor, si de caroserie, si ale sistemelor de servodirectie sau de ambreiaj si asa mai departe.