carcei

Zdrovit – anticarcelul de care ai nevoie

Prezentare:

Cps. 100 mg; ct. x 4 blist. x 21 cps.

Indicatii:

Tratamenul bolii Gaucher de tip I, usoara pana la moderata, numai pentru pacientii care nu pot fi supusi terapiei de substitutie enzimatica.

Doze:

Dieta hipocolesterolemianta standard se continua in timpul trat. cu simvastatin. Hipercolesterolemie: 5-10 mg/zi seara, doza unica; maxim 40 mg/zi. Se reduce doza daca nivelul colesterolului – LDL scade sub 75 mg/dl (1,94 mmol/l) sau daca nivelul colesterolului total scade sub 140 mg/dl (3,6 mmol/l). Cardiopatia ischemica: doza de atac de 20 mg/zi, in priza unica, seara. insuficienta renala severa (Cl creatinina sub 30 ml/min) doze sub 10 mg/zi.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate.

Atentionari:

Toti pacientii trebuie evaluati neurologic inaintea initierii tratamentului. Precautii in IH, IR.

Reactii adverse:

Diaree, flatulenta, dureri abdominale, scadere ponderala, tremor, trombocitopenie, anorexie, insomnie, scaderea libidoului, neuropatie periferica, cefalee, parestezii, ameteala, coordonare anormala, hipoestezie, greata, varsaturi, spasme musculare, oboseala, astenie.

Zdrovit Romania a lansat cu succes in farmacii Anticarcel, produs care ne sprijina in lupta cu crampele musculare. Sub sloganul “Spune STOP carceilor” Anticarcel este singura solutie de pe piata farmaceutica romaneasca care vine in ajutorul celor care sufera frecvent de crampe musculare.

Altii au citit si...  Cat de importante sunt aranjamentele florale la o nunta?

Lansat ca un supliment alimentar, Anticarcel contine combinatia ideala de vitamine care ajuta la inlaturarea carceilor stimuland functionarea optima a miocardului si a sistemului circulator, actionand ca antioxidant si stabilizand membrana celulara. Frigul sau lipsa magneziului din organism pot provoca dureri si contractii bruste localizate la muschi, asa-numitii carcei sau chiar dureri intercostale.

Carceii (sau crampele musculare) apar de multe ori datorita scaderii nivelului de calciu si magneziu din organism. Femeile active si persoanele stresate se confrunta destul de des cu asemenea probleme, insa crampele musculare nu ii ocolesc nici pe aceia dintre noi care au incheiat o perioada mai lunga de activitati fizice intense si nici pe cei care fac o trecere rapida de la cald la rece.  Crampele musculare survin atunci cand te astepti mai putin, provocand dureri sau intepaturi chinuitoare.

Altii au citit si...  Sfaturi pentru mamici- Cum sa iti recapeti somnul odihnitor in perioada prenatala? A cumpara sau nu o perna pentru gravide?

Anticarcel x 50 comprimate
Spune STOP carceilor!

Zdrovit Anticarcel – preparat cu o compozitie optimizata de: potasiu, vitamina E, magneziu si vitamina B6 ajuta la functionarea corespunzatoare a muschilor. Potasiul – are rol in transmiterea impulsurilor nervoase la nivelul sistemului nervos si muscular, asigura o succesiune normala a reactiilor implicate in contractilitatea musculara.

Vitamina E – este un antioxidant fiziologic, ajuta la stabilizarea membranei celulare. Magneziul – are un rol important in contractia musculara, face parte din multe sisteme enzimatice cu rol esential in reglarea unor procese biochimice si influenteaza dezvoltarea optima a sistemului osos.

Vitamina B6 – favorizeaza absorbtia magneziului, impreuna cu care actioneaza sinergic. Mod de administrare: 1-2 comprimate pe zi.

Anticarcel Rapid x 20 plicuri
Spune STOP carceilor!

Plicuri cu pulbere efervescenta. Potasiul – are rol in transmiterea impulsurilor nervoase la nivelul sistemului nervos si muscular, asigura o succesiune normala a reactiilor implicate in contractilitatea musculara. Vitamina E – este un antioxidant fiziologic, ajuta la stabilizarea membranei celulare. Magneziul – are un rol important in contractia musculara, face parte din multe sisteme enzimatice cu rol esential in reglarea unor procese biochimice si influenteaza dezvoltarea optima a sistemului osos. Vitamina B6 – favorizeaza absorbtia magneziului, impreuna cu care actioneaza sinergic. Mod de administrare: 1-2 plicuri pe zi, dizolvate in jumatate de pahar cu apa. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Altii au citit si...  Ce imbunatatiri poate aduce in sezonul rece noua bateriei a Opelului tau?

Produs recomandat celor care sufera de:

Crampe musculare;
Oboseala musculara;
Stari de neliniste si iritabilitate.
Datorita combinatiei, dosajului si formei de administrare unice Anticarcel Rapid reuseste sa sprijine organismul:
Ajuta la functionarea optima a sistemului nervos si in reglarea unor procese biochimice din organism;
Mentine echilibrului lichidelor si a reactiilor enzimatice intracelulare;
Transmite semnalelor nervoase si contractia musculara;
Asimilaza optima a proteinelor si grasimilor;
Ajuta la conversia triptofanului (un aminoacid esential existent in proteinele din alimente);
Reduce a homocisteinei, un factor de risc in afectiunile cardiovasculare;
Actioneaza benefic asupra sistemului nervos.